Dette blir mye gryte. ca. 5 liter. Middag for en en hel uke så jeg fryser ned i porsjoner. Ideen bak denne er at jeg ofte har laget tikka masala fra oppskrift her på forumet, men syns det blir mye styr med jukseris osv. Dette gjør at måltidet kun består av gryte da alle grønnsakene er i. Det er 208g protein, 426,6g fett og 75g karbo i hele gryta.
Skjær opp blomkål og chili i så små biter du orker og ha de i tomatene, fløten og kokosmelken med garammasala og koriander. Kok til mør under lokk.
- Imens du venter kan du skive opp squash og aubergine og steker de i stekepanne slik at de får en brun stekeskorpe. Stek så kjøttet i terninger mens du skiver opp alle grønnsakene i små biter (inkludert auberginen og squash-skivene).
- Kjør blomkålblandingen glatt med stavmikser og tilsett kjøtt og grønnsaker.
- Kok opp og la småkoke til stangsellerien er gjennomkokt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.