< Tilbake til oversikten

Hjelp - Fiberfin, erstatning

#1

Dietta sa for siden:

Jeg hadde tenkt å bake en bløtkakebunn fra boka Kakefest av Sofie Hexberg.

I oppskriften skal jeg bruke 90 g fiberfin (pluss 10 g kokosmel og 3 ss fiberhusk)

Jeg har ikke fiberfin. Hva kan jeg eventuelt erstatte dette med ?
Jeg har mandelmel, malte mandler, kokosmel, eggeproteinpulver, Pofiber og Bakepro.


#2

Gerd sa for siden:

Aner egentlig ikke, men kan virke som pofiber kan brukes i stedet for, med tanke på egenskapene til melet:

Fiberfin

Pofiber


#3

Dietta sa for siden:

Å flott Gerd, det er godt å få bekreftet det jeg trodde selv av en skikkelig bakeekspert :D
Prikk til deg :klem:


#4

Ziltoidia sa for siden:

Fortell gjerne hvordan det går. Pofiber er jo mye billigere en fiberfin. :3


#5

Dietta sa for siden:

Det skal jeg gjøre. Dessuten er det jo mye mindre karber i Pofiber også :ja:
Skal bake i morgen, så da kommer resultatet :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.