< Tilbake til oversikten

Kransekakestenger (bilder)

#1

Mat for sjelen sa for siden:

Disse kransekakestengene ble perfekte - sprø og gode på utsiden, og seige og gode inni....
Akkurat som de skal være....

Oppskrift

  • 150 g malte mandler

  • 1 ts xanthan gum (evt 1 ss fiberhusk)

  • 2 - 4 ss sukrinmelis

  • 2 ss agavesirup

  • 2 ts vaniljeekstrakt

  • 1 eggehvite
    [LEFT]Mal mandler og bland inn xanthan gum og sukrinmelis.

Bland inn eggehviter, sirup og vanilje til en fast og god deig.[/LEFT]

[LEFT]La deigen hvile i kjøleskap en times tid.[/LEFT]

[LEFT]Trill ut fingertykke pølser, ca 10 cm lange.[/LEFT]

[LEFT]Stekes ved 180 grader 10 - 12 minutter.[/LEFT]

[LEFT]Frys ned, og ta opp etter hvert som du får lyst på...[/LEFT]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.