Serenio sa for siden:
Hei. Lenge siden jeg har vært her nå, men jeg lusker litt rundt her nå og da. Nå som det snart er jul skulle jeg gjerne hatt kransekake. Er det noen som har erfaring med Tagatesse i stedenfor Sukrin eller Splenda?
Serenio sa for siden:
Hei. Lenge siden jeg har vært her nå, men jeg lusker litt rundt her nå og da. Nå som det snart er jul skulle jeg gjerne hatt kransekake. Er det noen som har erfaring med Tagatesse i stedenfor Sukrin eller Splenda?
nunnen sa for siden:
Jeg har alltid brukt Fribol bakesukker som man får kjøpt på apoteket, den har samme "klebe evnen" som sukker, og det er ingen problem å rulle ut pølsene.
I år forsøkte jeg med halvparten tagatesse og halvparten Fribol, og dette fungerete også utmerket med tanke på klebe evnen...det eneste med Tagatesse, er at det karameliserer seg raskere, og tåler litt mindre grader på ovnen og kan fort bli brente.
Men pass på, og legg eventuelt ett bakepapir over når du ser de er gylne nok.
Gooooode ble de!!! Og tomt ble det og....:)
Serenio sa for siden:
Takk for svar! Jeg prøvde i går, og det gikk helt strålende. Litt vanskelig å få dem pene, men samma det. Halvparten ble spist med en gang, så får vi se hvordan resten holder seg.
nunnen sa for siden:
Normalt sett, pleier jeg å fryse dem ned i poser, enkelt å ta opp når man trenger dem, og enda bedre etter de har vært fryst og tint igjen etter min gane.
Får en skikkelig god seighet. :)
Om de ble litt "nuppetet" når du trillet dem ut, er nok fordi det er litt for klissete deig, litt for mye eggehvite i.
Om man knar litt i deigen mot slutten, selv om det ikkje ser ut til at de henger nok sammen, gjør de som regel det, etter man har klemt/knadd deigen litt.:)
aatinka sa for siden:
Er resten av oppskriften hemmelig, eller er kransekake noe alle kan? :confused:
Elsker kransekake, men har ingen oppskrift :)
Edit:
Fant oppskrift i annen tråd :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.