< Tilbake til oversikten

Paprikasuppe

#1

Lava sa for siden:

Paprikasuppe

3 paprika, rød, gul, oransje
1liten purre
1 qsuash
salt, pepper, basilikum
(2 gulerøtter )
ca 7 dl vann
200 g rømme

Skjær alt i biter og start med å småsurre paprikaen i gryten
med smør eller olje. ikke for sterk varme. Fyll på med vann og
det andre. Rømmen tok jeg i mot slutten. Kokte rolig ca en time.
Gulerøttene tok jeg i for å fylle på litt, de kan selvsagt byttes ut eller sløyfes.

Denne suppen har jeg hatt både kylling og laks i, og begge deler smaker godt.
Muligens laksen var best. Delte suppen i to middager, og brukte det videre slik:
En liten ildfast form, legg i kylling fileter eller laksefileter, hell suppen over og stek i
ovnen en time på 180 grader. Kan tilsettes smør, da utgangspunktet ikke er fett.
Denne ble til pga 3 paprika som måtte brukes opp, og tok det jag hadde i hus til resten.

Ikke det peneste bildet, men bilder av maten er jo greit da :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.