Jeg syns jo alt er godt til fisk og torsk jeg da. Sitron over (must)Kanskje rosenkål? eller smørdampet brokkoli? Woket squash og champignon surret i fløte?
Idag lagde jeg noe som er knallgodt, enkelt og som VIRKELIG anbefales.
Fisk i folie!! :)
Kjøpte fersk seifilet (tilbud på Coop!! 250gram kosta utrolige 9 kroner??) (ps. frossen fisk er også helt okei)
smører litt folie, legger fisken nederst, krydrer med litt salt og pepper og estragon, skriser en sitron over. Så er det bare å strø over de grønnsakene man liker best og som man har for hånd. I dag brukte jeg stekt løk, gul og rød paprika, squash. NAMMENAM!!
Blir både veldig saftig, smakfult og mektig.
mm.. ta litt smør i kjelen, smelt, legg brokkoli (eller det du vil smørdampe) nedi smøret, sett på lokket og la det ligge der noen minutter og smørdampe. Smaker HELT fortreffelig, og alle vitaminer og evt sunne ting forsvinner ikke ut i kokevannet :D
Har akkurat lært meg det selv, og det smaker GODT !! :)
Eggesmør som Silje foreslo er jo også VELDIG godt :D
revet rå gulerot (ikke så ille karbemessig rå vel?), og stekt bacon...eggesmør evt.
salat og rømme funker også.
FISK ER SNADDER!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.