Hei :) Jeg er akkurat kommet meg igang igjen etter en veldig laaaaaang pause fra lavkarbo. Det føles bra og være igang igjen, men er bare på første uken enda.
Jeg har likevel begynt å tenke på hvordan jeg skal gjøre det i forholdta matveien når jeg skal til Lanzarote i januar?
Noen som har erfaringer og/eller tips med hvordan jeg kan løse uten å gå opp så altfor mye?
Bor i Spania og lever lavkarbo uten noen problemer. Skal du spise ute, spis på steder som serverer spansk mat. Masse salater, oljer, rent kjøtt og fisk. Egentlig enklere her enn hjemme. Kos deg:)
Det er lett. Drikk vin og vann i stedet for øl. Spis fisk, kjøtt og grønnsaker, nyt deilige oster. Ta evt med lavkarbo knekkebrød om du er bekymret for frokost ol. Føl deg tynn og fantastisk i stedet for blubbete og oppblåst i magen som hvertfall jeg blir av mye karbo, på stranda. Kos deg masse ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.