Mat for sjelen sa for siden:
Sjokolade chips/biter er supre i kaker, cookies, muffins, is og desserter.
Lager du de selv vet du hva som er i de, og du bestemmer selv akkurat hvor søte du vil ha de...:)
Oppskrift
2 ss kokosolje eller usaltet smør
2 ss kakaopulver
1 - 2 ss sukrinmelis eller annet søtt etter smak
1 ts vaniljeekstrakt
Smelt kokosoljen i mikrobølgeovn noen sekunder.
Rør inn kakaopulver, sukrin og vanilje til passe tykk konsistens. Blir massen for tynn tilsetter du litt mer kakaopulver. Smak til med søtt.
Ha sjokoladen i en sprøytepose eller plastpose, og sett små fine topper på stekebrett kledd med bakepapir eller plastfolie. Sett brettet i fryseboksen til sjokoladen har stivnet.
(Eventuelt kan du droppe sprøyteposen, og bare ha sjokoladeblandingen i en plastboks. Når sjokoladen er stivnet hakker du den så opp i passe biter.)
Oppbevar sjokoladebitene i fryseboksen eller kjøleskapet til du skal bruke dem.
Easy peasy....