knuttien sa for siden:
Nå er det snart 3 måneder siden jeg starte min første kostholdsendring noensinne. Målet var 2 måneder med vektnedgang og så en rolig opptrapping etterpå.
Jeg gikk ned 10 kg på 5 uker fra 86 kg til 76 kg (bmi 29,4 til 25,6)
Så sto vekta stille i tre uker. Hele tiden prøvde jeg å leve under 20 karber dagen. Så tenkte jeg at jeg ikke ville gå mer ned, så da startet jeg en rolig opptrapping av karber.
Først en uke med 30 gram karber dagen, så en uke med 40, så en med 50
og denne uken har jeg begynt på 60 gram karber om dagen. (ca - jeg måler aldri helt 100% nøyaktig)
Men den siste måneden har jeg gått ned 3-4 kg til.
I går veide jeg 73,4 kg om morgenen, og jeg spiste følgende:
Frokost: Omelett med grønnsaker ++ (maks 5 karber)
Lunsj: 2 lavkarbobrødskiver med kyllingsalat: (ca 15 karber)
Middag: Taco med 1 tortilla og så mer uten lefse (første tortilla på 3
måneder, og 20 gram karber bare i tortillaen.) (totalt ca 30 karber)
Kvelds: Et stykke iskake (ca 9 karber), en pose 45 gram baconsvor
(ca 0,25 gram karber) + 1 sjokoladekjeks (ca 5 karber)
I tillegg: 0,75 liter pepsi max.
Totalt hele dagen ca: 65 karber
Kalorier var det ihvertfall nok av.
Men i dag tidlig veide jeg bare 72,5 kg. Laveste jeg har veid på 10 år.
Jeg var sikker på at jeg sikkert hadde gått opp etter dette, men jeg fortsetter tydeligvis å gå ned.... blir jo nesten litt bekymret nå..
Kan det være at jeg tåler så mye karber og allikevel kan være i ketose?
Tilleggsspørsmål: Leste et annet sted her på forumet at når jeg kom opp i 75 karber dagen burde jeg begynne å kutte litt på fettet..
Er det noen som kan gi mer info rundt dette? Vet at det kalles lavkarbo helt opp til 150 gram karber om dagen - men da spiser man vel ikke så mye fett? eller?
Tips og råd mottas med takk! :)