< Tilbake til oversikten

Tilberedning av kjøttsuppe/fårikål o.l.

#1

freckles sa for siden:

er ganske fersk på lavkarbo og har et egentlig ganske teit spørsmål her, visste ikke helt hvor jeg skulle poste innlegget, men here it comes!
jeg lurer rett og slett på om jeg kan spise kjøttsuppe som er kokt på gulrot og potet hvis jeg plukker ut gulrota og poteten?
eller er det slik at stivelsen trekker ut i krafta?

og jeg er invitert på fårikål og hun som lager koker 1 hel gulrot og poteten som hun skal spise sammen med kjøttet for å få smak på krafta, (og for å gjøre det lettvint) som sagt..er litt grønn når det kommer til slikt:-)


#2

teleslynga sa for siden:

Aner ikke om noe av stivelsen havner i krafta, ser ikke bort fra det. Men det kan jo ikke bli allverdens mye av det, og du tenker vel ikke å drikke all fårikålskrafta heller...?


#3

TrillTrall sa for siden:

Det er vel i overkant hysterisk ikke å kunne spise en porsjon fårikål bare fordi det har vært noen poteter og gulrøtter i kokevannet? Spis og kos deg du! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.