Hei, Dere som går på lavkarbo, Spiser dere mat med lavkarbo og går på foreksempel diett ? Eller lignende ?? Eller bare vanlig mat med lavkarbo? Og trener dere samtidig ? Hvor ofte trener du/dere da? Og hvor lang tid tok det før Du/Dere gikk ned Kilo?
Dette varierer jo fra type til type, du må jo holde deg til det som gjelder for din diett (altså Atkins ut i fra hva du har skrevet).
Trening skader ikke ved siden av, men vær forberedt på at det er ikke sikkert du orker like mye i starten..
Jeg spiser liberal lavkarbo som livsstil. Skulle jeg gå ned noen kilo (6-10) så ser jeg på det mer som en bonus enn en nødvendighet.
Jeg trener som normalt og er for tiden inne i god steam. Trener kardio, selv om jeg VET jeg burde ha konsentrert meg mest om styrke. Har ikke merket noen problemer med trening på lavkarbo (de fleste på den liberale siden gjør ikke det).
Jeg går på lavkarbodiett i 10 måneder i året og sukkerkur noen få helger og jule- og sommerferien. Jeg savner dietten min når jeg er på sukkerkur så jeg har det ikke vondt.
Uten dietten øker jeg jevnt i vekt ute at det stabiliserer seg så det vil redusere fartstiden min hvis jeg ikke tar noen grep og dette er det mest behagelige for meg.
Jeg trener ikke i det hele tatt, men får fysisk aktivitet når jeg leker med dattera mi. Jeg gleder meg til snøen kommer :)
Forstår jeg deg rett om du spør om vi spiser lavakrbo kun for å gå ned i vekt, eller om det er for en livstil?
Jeg skal ned mange kilo. Jeg spiser definititvt IKKE lavkarbo kun for å gå ned i vekt, jeg føler meg bedre på alle vis. Etter vektnedgangen, kan jeg ikke gå tilbake, for jeg har et søtsug så sterkt at jeg klikker av en liten potet, litt appelsin el.l. Og kroppen min har det best på ketogent hele tiden.
Jeg spiser lavkarbo!!! :D akkurat nå så trener jeg ikke. Har rett og slett ikke tid. Kg begynte å forsvinne nokså fort da jeg startet. Tok ikke mange dagene/uker før jeg var godt i gang.
Jeg lever ikke lavkarbo for og gå ned i vekt men for og regulere blodsukkeret + at det er mye sunnere og kutte ut korn, sukker og stivelse og holde seg til ren og ekte mat som lages fra bunnen.
Jeg startet med lavkarbo for å gå ned i vekt. Nå som jeg er ved målet har jeg fortsatt med lavkarbo, men litt mer moderat.
Et kosthold som passer meg perfekt. Har mye mer overskudd nå enn før, og føler at jeg spiser mye renere og sunnere.
Hodepine og luft i magen er omtrent helt borte :)
Jeg husker nesten ikke hvorfor jeg begynt med lavkarbo. Det var nærmest som et rent innfall etter noen samtaler med en venninne. Ja, også var det disse PCOS-greiene da. Jeg hadde ikke planer om å spise ketogent, men fant ut at det var like lett som å ligge under 50g karbo per dag, så da tok jeg det like gjerne helt ut. Fant også ut raskt at jeg gikk ned i vekt, og dette fortsatte fra august 2010 og ut året, og jeg hadde gått ned 13 kilo. Så bestemte jeg meg for å ta det litt mer på alvor og satte meg målet om å gå ned 30 kilo totalt. Det hindrer meg både fra å gi meg for tidlig, og å tenke "jammen jeg kan da alltids gå ned liiitt til" når jeg er ferdig. Jeg førte inn alt jeg spiste på diett.no, og gikk ned 7 kilo frem til sommeren 2011, men det gikk nokså sakte og veldig mye opp og ned. Siden har de siste 4-5 kiloene vært utrolig seige.. og jeg har nå ytterligere 4-5 kilo igjen. Har i det siste funnet ut at disse lirker på seg i like stor grad på ketogent kosthold (20-30g karbo per dag) og 150g karbo hver dag, så jeg nyter friheten med frukt og belgfrukter (men ellers det samme som da jeg spiste ketogent), føler meg frisk, har ikke PCOS mer og sannelig har vekta begynt å røre litt på seg igjen. :D Har også begynt å jogge litt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.