Nydelige saftige muffins, med smak av sjokolade og kaffe.
Smelter i munnen...
Oppskrift
100 g malte hasselnøtter
100 g malte mandler
1 toppet ss kakao
ca 1/2 dl sukrin
1 ss pulverkaffe
80 g smeltet smør eller olje
125 g kremost
3 egg
1 toppet ts bakepulver
Vaniljeekstrakt
Et par spiseskjeer Cacaonibs eller hakket 86 % sjokolade
Bland sammen egg, kremost og sukrin i en blender. Tilsett alt det tørre. Ha i smeltet smør/olje.
Bland alt sammen til en jevn fin røre.
Smak på røra - det er mulig du vil ha den søtere.
Ha røra i muffinsformer. Stek på 180 grader i 15-20 minutter.
Bakte disse i kveld, de ble sinnsykt gode! Takk for oppskrift! :D
Jeg brukte Tagatese istedet for Sukrin, litt mer enn 1/2 dl, og jeg hadde bare bittelitt hasselnøtter, så jeg spedde på med valnøtter i stedet. Jeg syntes røra virket litt tynn etter at alt var rørt sammen, så jeg hadde ett par ts fiberhusk oppi. Gjorde ingen skade hvertfall, de ble utrolig saftige og gode. Spent på hvordan de blir når de er helt avkjølt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.