< Tilbake til oversikten

Julefristelser på jobb?

#1

iren84 sa for siden:

Hva gjør dere nå når det nærmer seg jul, og kontoret forvandles til et levende pepperkakehus? Det har ikke skjedd enda, men jeg frykter at det er det som er "normen" her jeg jobber (har bare vært her i 7 mnd). Forrige uke bestille vi 2,5 kg twist som skal stå på kontoret :eek: OMG!!
Jeg må lage mitt eget julestæsj tror jeg dersom jeg skal klare å komme meg gjennom dette...

Har dere noen tips?


#2

Sanney sa for siden:

er vel ganske normalt at det er sjokkis og pepperkaker de siste ukene før jul.
hos oss får vi gjerne godtegaver fra kunder og bedrifter vi er kunder hos. spesielt en gir oss en diiiiger vase fyllt med twist. 50 ansatte, vasen var tom innen to dager :p
jeg har ikke no problem med å la det være, de fleste avdelingene her har en godteboks stående fremme hele året uansett. men om man har ett problem med å ikke spise når andre gjør det kan man jo ha nøtter eller andre ting liggende hvis fristelsene blir for store


#3

Dietta sa for siden:

Kanskje jeg skal være glad for at det lille jeg jobber, stort sett gjøres hjemmefra ;)
Har forøvrig aldri latt meg friste av snop på jobben da - har liksom vært flink pike og takket nei. Hva som skjer når jeg har kommet hjem for dagen, snakker vi ikke om :rodme:


#4

Dolsi sa for siden:

Sånn er det på jobb hos meg også¨framover nå.
Jobber som pedagogisk leder i barnehage og vi får en del gaver av foreldre, da som oftest snop.
i tillegg baker vi en del med barna, vi har grøtfest med poser og tradisjonen tro så blir det nok masse snop på personalrommet også.
Bare å finne viljestyrken i seg her ja :o


#5

Atir sa for siden:

Er også pedagogisk leder i barnehage, og vi har også fått mye snop fra foreldre tidligere, men vi sa i fra at vi hadde ikke godt av snop, så i det siste har vi fått ullsokker og gavekort på Colonialen( en butikk der de selger fetevarer o.l) Vi baker litt med barna, som pepperkaker og vi lager marsipan før jul, men fredagslunsjene våre lager vi mat fra bunn av. Laks og grønnsaker i folie, grønnsaksuppe med kjøttboller, og kjøttdeiggryte med masse grønnsaker.


#6

Dolsi sa for siden:

Lager mat fra bunnen av flere ganger i uka vi, ikke noe problem det. For min del er ikke sukker noe problem heller i den grad jeg er vektoperert og ikke tåler sukker.
Men vet det er flere på jobb som sliter med vekta og som ikke alltid makter å stå over fristelsene på personalrommet. Mye godt der til tider da vi har hver vår fredag da vi skal ha med noe godt til pausen, og svært ofte havner det noe veldig usunt der:eek:


#7

Carisma sa for siden:

Te med cocosa! Etter et par kopper av det frister ingenting noe særlig :D


#8

ToreH sa for siden:

Mye snop og kaker her også i disse tider.
Er nok bare å ta frem den berømte målsetningen og viljestyrken sin. Når du snakker om det her allerede nå så går det jo an som dietta sier å la vær. Du må bare bestemme deg for det. De aller fleste som vil klarer jo si nei til seg selv så det blir ikke helt riktig at de par som ikke klarer la vær styre seg skal bestemme hva som er tillatt på arbplassen heller. Ikke enkelt det der, men å lage ditt eget godteri eksvis mandler, brownies, sjokolade vil vil vel hjelpe om du MÅ ha snop.


#9

Kanutten sa for siden:

Jeg har heldigvis ikke søthunger så det kan bugne så mye gotteri som det bare vil, ingenting som frister. Men settes det rømme og spekemat på bordet er jeg solgt!


#10

TrillTrall sa for siden:

Hos oss har det de siste ukene ligget coockies, en annen type kjeks, en skål med både gelegodis og lakris (!!!!) og en skål med Ferrero Rocher! :sikle: Jeg har ikke spist en eneste bit. :engel_ikk

Viljestyrke og stahet av en annen verden har hjulpet meg. Ved et par tilfeller har jeg faktisk, i øyeblikk jeg har vært alene på jobb, kastet snop jeg har bestemt at har stått for lenge, så jeg ikke skulle falle for fristelsen. :uskyldig:

For meg er det også lettere å ligge helt unna enn å ta bare en bit... For den ene biten blir fort til "skitt, jeg kan da ta bare eeeen til..." og da har jeg det gående.


#11

Sprettball sa for siden:

Jeg har ingen problemer med at jeg fristes. Jeg har levd lavkarbo de siste par-tre årene, og har ikke søtsug. Det som var vanskelig i starten var å alltid si nei, men nå er både jeg og de jeg jobber med vant til det. Det er visst like moro hver gang å spørre om jeg ikke vil ha kake? Jeg pleier å svare med et smil at "du kan få min hvis du vil". Så drikker jeg te mens de gafler i seg. No prob :)


#12

iren84 sa for siden:

dere er jo kjempeflinke!
Vel, nå har den boksa med twist stått her i 3 dager, og jeg har ikke tatt en eneste bit! :D


#13

ToreH sa for siden:

Nei, vi er ikke kjempeflinke. Er ikke det som er forskjellen på oss. Alle mennesker er flinke, dette handler om å sette seg mål. Vi er flink til å sette oss mål og gjennomføre de. Stor forskjell på det ;-)


#14

Carisma sa for siden:

Nja, jeg vil heller si at vi i motsetning til de fleste tar bevisste valg. Mål kan nås på kortere eller lengre sikt, men for å i det hele tatt nå det må man ta bevisste valg. Jo flere bevisste valg, jo kortere vei til målet.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.