[LEFT]Hvordan er det å bake med soyamel eller mandelmel istedenfor hvetemel, og sukri istedenfor vanlig sukker. Blir resultatet mye dårligere?
Vurderer på den måten å lage lavkarbo varianter av småkaker til meg selv (og vanlige til resten av familien)
[/LEFT]
Det kommer nok an på hver enkelt oppskrift... og nesten ingen av dem kommer nok til å bli veeeldig like de ordinære oppskriftene. For eksempel har lavkarbopepperkaker byttet ut mel med mandelmel, men selv om de blir like gode, blir ikke konsistensen det samme.
Soyamel ville jeg bare ha glemt. Det smaker jo ikke godt. :p
Når det gjelder søtning tror jeg du vil ha mest hell med Tagatesse. Men for all del, om du ikke trenger at det skal karameliseres eller noe, burde jo sukrin også gå bra. Bare pass på at du har i litt ekstra, ettersom sukrin ikke er like søtt som sukker.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.