Denne kaken ble saftig, god og holdbar. Nydelig aromatisk og varm kryddersmak.
Perfekt kaffekos nå i høstmørket...
Oppskrift
100 g hvitt mandelmel
½ ts natron
1 ss kanel
1 ts malt muskat
½ ts malt nellik
½ ts xanthan gum el. fiberhusk
1 knivsodd salt
1 dl gresskarpure
2 ss agavenektar, honning el. sukrin
3 egg
Bland sammen alt det tørre.
Tilsett gresskarpure, egg og agavenektar - bland alt godt sammen.
Smak til med mer søtt dersom du ønsker det.
Ha røren i en liten brødform ca 1,5 L eller en smurt liten rund form.
Strø gjerne over litt mandelflak til pynt.
Hei! Nå har jeg prøvd oppskriften din, og kaka er kjempegod! Lagde den med gresskarmos, fryst ned ved Halloweentider. Toppet herligheten med en hvit sjokolade-kremostglasur, og det ble smashings! (Smeltet forsiktig hvit sjokolade uten sukker i en fløteskvett, rørte inn sukrinmelis og Philadelphia kremost naturell, cirka like mengder sjokolade og kremost.) Nam! :-)
Så flott at du likte kaken :) Denne er en av mine favoritter også :)
Blir kjempesaftig og veldig holdbar, så garanterer deg at den er like god i flere dager - dersom du ikke allerede har spist opp hele :D
Glasuren hørtes ikke dum ut...:) Må prøves :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.