< Tilbake til oversikten

Fiberfin, mandelmel, kokosmel, jbk?

#1

Chbe sa for siden:

Oppskrifter på diverse hvor disse produktene kan benyttes?? Har handla inn mye forskjellig, men vet ikke helt hvordan jeg kan bruke disse tinga? Forslag?


#2

HerbaLinn sa for siden:

fiberfin og mandelmel kan du bake med. lage lapper, brød, osv. ;)
jbk er fortykningsmiddel og kan brukes i feks sauser.. :)

håper det hjalp litt. :)


#3

sylwester sa for siden:

mandelmel og kokosmel er alle hvitt pulver du kan blande væske for å få til brød, bakst og cookies. Andre innenfor denen katergorien er glutenmel, soyaproteinmel(isolat), hvetekli og div. melblandinger som f.eks. bakepro, ketolyse bakemix, etc..

jbkm, fiberhusk, xantangummi bruker gjerne til å gjøre noe tørrere/tykkere, men en bakst tåler ikke store mengder av de da resultatet får en uheldig konsistens.

fiberfin og pofiber tror jeg er sånn midt i mellom.

Du får søke på ingrediensene i forumet så finner du sikkert en god del oppskrifter som bruker de. Når du har lagd en del så kan du eksperiementere litt selv i tillegg. Det fine med dette er jo at du kan finne en variant som passer akkurat for deg :)


#4

Yrla sa for siden:

Ha ha, skulle du ikke ha tenkt på det før du handla inn? :) Det er bare å se i oppskriftsdelen med bakst etc. så finner du masse.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.