< Tilbake til oversikten

Hjemmelaget hvitløksmør

#1

HotMama2Be sa for siden:

Mamma ga meg denne "oppskriften", og dette smøret er NYDELIG altså. Digger det på nakkekoteletter eller en god biff. For brødspisere er det også godt på varme baguetter etc.

500 gr smør
5-6 fedd hvitløk
0,5 chili med frø
Fersk basilikum eller oregano (har ingen eksakt mengde, så prøv deg frem)

Kjør alt i en food prosessor eller lignende i 10-15 minutter.


#2

mereo sa for siden:

Nice, dette må prøves ut :)


#3

synsegulla sa for siden:

Mmmmm, denne skal prøves den 11/11, da har jeg bryllupsdag og har tenkt å servere min mann den beste biff.


#4

HotMama2Be sa for siden:

Det er helt sinnsykt godt syns jeg. Og eneste hvitløksmøret jeg liker ;) Oppbevares i kjøleskap eller evt. fryses.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.