< Tilbake til oversikten

Flaksalt med rosmarin og cumin

#1

Gerd sa for siden:

Flaksalt med rosmarin og cumin

75g flaksalt
1ss tørka timian
1ts tørka persille
ca 1liten ts cumin
1/4ts malt pepper

Bland alt sammen og tørrstek i stekepanne i 4-5 min på middels varme. Rør hele tiden.
Dette for at smaken skal sette seg i saltet.

Avkjøles og fylles på tett glass.

Denne passer utmerket til lam.
Strø lett over kjøttet, la stå litt før du steker så det får trekt inn.

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=3516&amp;albumid=649&amp;dl=1351440051&amp;thumb=1[/img]
(Bildet er lånt fra nettet)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.