1 kg kjøttdeig 1 ss salt 4-5ss mykt smør 1dl fløte 1/2 dl revet parmesan 3 egg 1 liten løk, finhakket 3 hvitløks fedd, presset 2 ts tørket persille 3 ts tørket basilikum 2 ts tørket oregano 1 ts pepper
Forvarm ovnen til 220 grader (jeg brukte varmluft) Ta frem to stekebrett og legg på bakepapir. Ha kjøttdeig i en stor bolle. Tilsett salt og rør godt. Finhakk løk, hvitløk og riv parmesan. Ha dette i bollen med kjøttdeigen. Hell så i fløte, smør og eggene Tilsett urter og pepper Røres godt sammen Form kjøttboller på størrelse med en liten golfball. Ha gjerne vann eller olje på hendene Legg dem på stekebrettet. Stek kjøttbollene i ca 15 min. Serveres med salsa.
Mmm disse må jeg prøve:-) Parmesan i kjøttboller er kjempegodt:D
Bruker å lage kjøttboller på måfå, og noen ganger blir de veldig gode, andre ganger litt tamme. Så kjempebra med en utprøvd oppskrift:)
Disse ble søndagsmiddag i dag :)
Gode var de og genial ide å steke dem i ovnen. Jobben blir jo halvert :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.