Hei :)
Er ny innen dette med lavkarbo, og lurer da på en ting. Jeg har opperert bort hele galleblæren og lurer da på om det har noe å si når en vil kun spise lavkarbo mat? har det noen innvirkning at en ikke har galleblæren, tenker spes på det at maten er fettholdig? Takker for tilbake melding
Hei, jeg fjernet gallen i høst, og det har i alle fall ikke hatt noe å si for meg. Jeg tåler maten mye bedre nå enn før. Eneste jeg reagerer på er rå gulrøtter og råkost generelt.
Har levd helt fint 15 år uten galleblære, de siste 5 årene på lavkarbo.
Har som Vibeke mer problemer med rå grønnsaker enn med fett.
Det kan være lurt å begynne med moderate mengder og øke litt sakte, men de aller fleste takler lavkarbo helt fint også uten galleblære!:)
Jeg har også operert bort blæren og hadde litt problem i starten. Men jeg har nå funnet ut som de andre sier her at jeg har mer problem med enkelte andre ting enn selve fettet virker det som. Så du må nok prøve deg frem.:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.