< Tilbake til oversikten

Parmesanpanert kyllingfilet

#1

pepita86 sa for siden:

4 porsjoner
(Liker å lage mye så jeg har til flere måltider, holder seg i kjøleskapet i noen dager)

600 g kyllingfilet
100 g meierismør
60 g revet parmesan
1 egg
2 ts hakket hvitløk
1 ts haket chilli
pepper

Smelt smør i en kopp og la det bli avkjølt til romtempratur.
Bland i hvitløk, chilli, pepper, egg (lett pisket) og parmesan.
Del kyllingfiletene i to på langs, slik at de blir tynnere.
Legg filetene i en ildfast form og smør de godt inn i osteblandingen. bruk en skje.
Stek på 200 grader i ca 20 min.

Server med salat eller kokte/stekte grønnsaker til :)


#2

Gekke83 sa for siden:

Kyllingen står i ovnen nå, kan nesten ikke vente til den der ferdig!!
Den luktet fantastisk til og med før den kom seg inn i ovnen! [:D]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.