Utrolig gode de platene ja. Jeg lager av 3 egg og 90 g ost, blir mere passe tykkelse. Også bruker jeg vanlig naturell smøreost og ikke kremost, mindre laktose, færre karber, billigere og jeg synes også det er bedre.
Fås bl.a. på tube ja, men jeg bruker first price eller landlord sin. Koster 8-9kr for 150g. Temmelig mye billigere enn kremost. Det er sånn som baconost osv. Smelteost.
Jeg bruker de som pasta( rull sammen og skjær skiver=båndspaghetti). Og da holder den seg fint et par-tre dager i kjøleskapet.
Men om du orker å lage flere porsjoner etter hverdandre, så er det lurt å lage opp masse og bare fryse ned. Tåler helt fint å fryses.
Nå tenkte jeg å lage kjøttdeigsausen for å ha på pizza:D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.