< Tilbake til oversikten

Sushi?

#1

Bæstemor sa for siden:

har noen prøvd seg på sushi?
Fant raskt ut at blomkålris egnet seg dårlig som erstatning for ris i denne sammenhengen.


#2

brdmnd sa for siden:

Vet ikke om jeg ser noen grunn til å finne et substitutt for risen. Det er jo bare å kutte den ut og spise fisken som sashimi i stedet.


#3

smgj sa for siden:

Er nok bedre å godta risen, eller lage sashimi i stedet. :)


#4

Rin sa for siden:

Samme som de andre sier - jeg bruker sashimi som "gidder ike lage noe"-mat. :cool: fantastisk kjapt å skjære opp litt salmalaks og krydre litt (hvetefri) soyasaus.


#5

smgj sa for siden:

Eller sesamolje + litt ristet sesamfrø, eller hjemmelaget kryddermajones... Oppskjærte staver av agurk, gulrot og avokado + kanskje litt mango ved siden av og man har et herremåltid.


#6

Bæstemor sa for siden:

Takk for svar. Sashimi gikk helt fint. Savnet ikke risen heller.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.