Jeg har lenge benyttet forskjellige typer Kavli skivet ost til å lage osteknekkis i micro´n. Men de to siste pakkene med Kavli Bacon ost jeg har kjøpt har ikke fungert som osteknekkis.
Tidligere blåste osten seg opp og ble luftig, akkurat som ett knekkebrød, men nå blir de bare som ett flatbrød.
På pakken står det "Ny og bedre" men for meg er den ødelagt :/
Hmm... jeg lurer på om Kavli har merket noen nedgang i salget etter at de "ødela" disse ostene sine? Jeg lurer også på om de vet hvorfor, i så fall. Kanskje noen burde fortelle dem det?
Om nok potensielle kunder forteller at endringene gjør at de kjøper mindre så lytter nok Kavli, skal du se... Det er så greit - produsenter lytter ALLTID på pengesekken (kundene)...
Hadde smelta kavli-ost til tacoen for et par uker siden. Syntes den ble en myk guffe, men den stivna da etter hvert.
Men hva har skjedd med Kavli-majonesene? Finner dem ikke i butikkene for tida. Synd, for de inneholdt rapsolje og var et bedre alternativ enn Mills. Kan alltids bruke Hellmanns, men er usikker på hvor den produseres; kjøper helst kortreist mat hvis jeg kan, helst produsert i Norge i hvert fall.
Nå har ikke jeg kjøpt kavli ost på veldig lenge (studenøkonomien holder ikke helt til det :( ) men gjelder dette alle ostene? før har jeg syntes at bacon osten har vært skikkelig ekkel, og har aldri klart å spise denne "rå" på grunn av smak og konsistens. Men Jalapeño osten har jo alltid vært bra :O
Ser ikke ut til at vi er mange nok som klager foreløpig... det er det åpenbart en del "burgerfolk" som har gjort :(
Men majonesen er tilbake i butikken :D
Jeg liker det at den er veldig smaksnøytral, for det synes jeg er best til knekkebrød og pizzabunn. Likte dog jalapenoosten best som snaks, til taco, lasagne o.l.
Er litt som Ole Brum jeg da - Ja takk, begge deler :D
Går det ikke an å smaksette tine sine oster noe? Jeg tenker på at dersom man vil ha jalapenosmak så kanskje det går an å hakke bittelitt og legge mellom to skiver med ost før njuking?
Prøvde en osteskive fra kavli i dag i mikroen. Jeg ble bare stående å se på, meget fasinert!! Det smalt og sprutet som bare det i mikroen og det jeg tok ut var en våt flekk!!! DA lo jeg godt!!! Og ble enda mer glad i tomatosten jeg har i kjølerommet.. :p
Ha ha ha:-) Minner veldig om mitt forsøk forrige gang.... :-)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.