Wonder woman sa for siden:
Jeg tør påstå at jeg har laget verdens beste sjokolademousse. Mannen var også enig:D Jeg tok utgangspunkt i Enid sin oppskrift her: forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=12395&highlight=sjokolademousse Jeg brukte litt mer sjokolade og heiv oppi en philadelfhia ost.
200 gr sjokolade , jeg brukte Cavalier 100 gr 70% og 100 gr sukker fri melkesjokolade.
2 egg
3 dl fløte
1 pk Philadelphia sjokolade
Smelt sjokoladen på lav varme.
Del eggene, eggehvitene piskes stive og eggeplomene skal oppi sjokoladen når den er helt smeltet. Jeg hadde platen på 1 det tog tid før det smeltet men jeg kunne ha eggeplommene oppe med en gang for det var bare såvidt lunkent.
Pisk fløte til krem og pisk inn Philadelfiaen i kremen. Det er faktisk mulig å si at det i seg selv er sjokolademousse. Ungene elsket det og det var endel mindre enn det som skulle som ble blandet i sjokoladen...
Som jeg nevnte, bland sjokoladeost kremen i den smeltede sjokoladen og eggeplommene og så tilsettes de stive eggehvitene forsiktig. Settes kaldt noen timer før servering.
Jeg glemte å tilsette noe mer søtning og det trengtes egentlig ikke heller.
Det var som å spise kake:spisesnak
72 karbohydrater i hele greien jeg har beregnet at dette blir 8 porsjoner a 9 karbohydrater.
Lurer litt på om jeg skal prøve å lage sjokolademousse kake av denne jeg.