kamp sa for siden:
Får besøk i helgen og har tenkt å "vise" de at man trenger ikke potet til hvert måtlid ;)
Skal lage fiskegrateng med blomkål og kokosmelk men hva skal jeg servere ved siden av?
kamp sa for siden:
Får besøk i helgen og har tenkt å "vise" de at man trenger ikke potet til hvert måtlid ;)
Skal lage fiskegrateng med blomkål og kokosmelk men hva skal jeg servere ved siden av?
Yonah sa for siden:
Jeg pleier å ha brokkoli til jeg. Ungene mine vil ikke ha revet gulrot, så vi holder oss til kun brokkoli. Men mulig gjestene dine vil ha det til?
Også smeltet smør da( om du klarer det så slippe du melkeproteinet, om det er bra nok for deg da).
Qlio sa for siden:
Jeg bruker det samme som Imse. Og så liker jeg fargen grønt siden retten i seg selv ofte blir litt blek. Eller en god salat med rødt og grønt, vi spiser jo litt med blikket også?
Lykke til!
Yonah sa for siden:
Der sier du noe, den grønne fargen er jo helt herlig ved siden av fiskegrateng! Men en fargerik salat er sikkert fint til!
Dietta sa for siden:
Enig med de over. Før var raspet gultrot fast tilbehør, men ikke nå lenger. Du kan jo servere det til gjestene sammen med det andre tilbehøret, og bare la vær å ta selv hvis du ikke spiser gulrøtter :)
kamp sa for siden:
Da blir det brokkoli :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.