Var så godt i gang, og nå lager jeg middag og kom til å tenke på et spørsmål til... hehehe.
Jeg har nemli lurt mye på.. er det mer karb eller høyere GI ellerno i stekt løk enn i rå løk ? Er stekt løk generelt litt skummelt ?? det smaker jo veldig søtt OGSÅ SÅ GODT !!!
Nammenamme :)
Lager stekt løk og champignon til laksen (pluss brokkoli) mmm :D
Jeg er ikke klar over noen forskjell på stekt og rå løk. Løk er jo en matvare som forsåvidt regulerer seg selv. Karboinnhold er viktig å ta høyde for på Atkins Induksjon / ketolyse.
Noen andre som har peiling på GI for stekt vs rå løk?
Så vidt jeg husker er det ca. 6 karber i 100 gram løk. Når den stekes vil saften av løken "karamellisere" seg og det kommer en søtsmak. Men jeg finner ikke noen steder at det er høyere antall karber i den da ......
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.