200 g usalta peanøtter
ca 50 g cocosa pure coconut oil
litt salt, ca 1/2 ts
ca 1/2 ts tagatesse, kan sløyfast
Køyr peanøttene til ei smørbar masse enten med stavmiksar
eller i blender.
Ha det oppi ei skål og bland inn olje, salt og tagatesse,
eller køyr vidare i blender sammen med cocosolje,
salt og tagatesse.
Oppbevares i tett glas i kjøleskap. Cocosoljen gjere at det blir
fort mjukt i romtemperatur. Godt smørbart kjøleskapskaldt.
Ca 11 g karber på 100 g, so dette er ikkje heilt karbofritt,
men ett veldig godt alternativ til det du finner i buttikken
som ofte innholder druesukker. [/LEFT]
Hihi, av og til tenker eg at no kan det vel ikkje finnast meir å komme på...
men plutselig so berre poppar det opp :D og peanøttsmør e berre knallgodt på skiver.
Og spesielt på desse skivene, som eg no lagar med valnøtter i steden for solsikkekjerner, mmmmm :spisesnak
Eg prøvde med salte, og eg syns det vart for salt. Men det er no berre å prøve med litt, for saltsmaken er ei smakssak.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.