Mariann S sa for siden:
Nydelig kyllingsuppe, jevna med kokt og mosa sellerirot :)
1 liter vatn, 2 stk hønsebuljongterningar (til 1 liter vatn)
ca 350 g sellerirot, kutta i terningar
Kokes til sellerirota er mør. Hell av det meste av buljongen
når du mosar sellerirota med stavmiksar, ellers blir det
mykje søl ;) Hell tilbake buljongen.
Tilsett 1 pk fløte og ei boks creme fraiche og lat det putre litt.
2-3 fedd kvitløk, ca 10 g -finkutt eller press i kviløkspresse.
100 g purreløk, finkutta
250 g paprika, i passe bitar
1 boks babymais, kutta i små bitar
250 g champignon, i skiver, steikes før dei haes i gryta.
4 kyllingfiletar, i terningar - steikes før dei haes i gryta.
Krydre med karri, paprikapulver og pepper etter smak og ønske.
Lat gryta putre litt etter at alt er tilsatt.