Wonder woman sa for siden:
Hvilken olje er best til å fritere mat i? Altså har minst farlige stoffer osv.
Det er ikke så ofte jeg lager noe fritert og jeg er veldig usikker på hva som faktisk er best å bruke.
Wonder woman sa for siden:
Hvilken olje er best til å fritere mat i? Altså har minst farlige stoffer osv.
Det er ikke så ofte jeg lager noe fritert og jeg er veldig usikker på hva som faktisk er best å bruke.
langaard sa for siden:
Cocosa uten smak vil jeg tro, men det blir vel litt dyrt:)
kamp sa for siden:
Kjøp heller Denne www.iherb.com/m/Jarrow-Formulas-Organic-Coconut-Oil-Expeller-Pressed-32-oz-908-g/44950?at=0
Mye billigere enn cocosa. Evt kan du jo bruke delfiafett..
langaard sa for siden:
Takk for tips, Kamp:)
Wonder woman sa for siden:
Tusen takk!
Da er det lagt i handlekurven på Iherb :)
langaard sa for siden:
Gi tilbakemelding når du har testa det ut, Wonder woman:)
index sa for siden:
Pleier å fritere i billig olivenolje jeg! Funker fint som snus det...
kamp sa for siden:
Olivenolje tåler ikke så høy temperatur så det vil jeg ikke anbefale. www.matoghelse.no/artikler/2012/1/ikke-ett-fett/
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.