< Tilbake til oversikten

No knead bread ...

#1

Janeymaleney sa for siden:

Er det noen som har laget dette lavkarbo style? Hadde vært kjekt å prøve da. :) men usikker på hva som skulle vært ingrediensene. Men om noen andre har prøvd så kom med erfaringer! :D



#3

Yonah sa for siden:

Hele poenget med de vanlige no knead brødene er jo at glutenet i hvetemelet blir seigt og smaken får utvikle seg ved lang hevetid. Den lange hevetiden gjør nettop det samme med melet og glutenen som god elting gjør.

Det finnes mange røre-sammen lavkarbobrød, men man vil aldri på noe vis få den gode smaken uten hvetemelet. Man kan sikkert bruke knutteloffen og ha i litt mere vann, om man tåler SÅ mye rent gluten, og la den heve over natta. Jeg har kuttet gluten, det var ikke bra for meg på noe vis.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.