< Tilbake til oversikten

Hvordan er holdbarheten?

#1

manebane sa for siden:

Fiberhusk.
Mandelmel.
Kokosmel.
Kokosfett (det glasset, cocosa?)
Og andre basisvarer vi gjerne har i skapet?

Mine har stått åpnet i ett år nå. Kan jeg bruke det eller må det kastes og kjøpes nytt?

Har allerede prøvd fiberhusken, og den så ut til å funke.


#2

Dietta sa for siden:

Jeg bruker kokosmel som er 2 år gammelt, og det er like fint :) Oppbevarer det i kjøleskapet da.
Hvis det ser bra ut, lukter bra og smaker normale, ville jeg ikke vært noe redd.


#3

smgj sa for siden:

Jeg ville smakt på mandelmelet. Det kan harskne. Ser ikke noe problem med noe av det andre.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.