< Tilbake til oversikten

Kjempegodt, tyrkisk yoghurt-tips

#1

Jossyen sa for siden:

Dette har sikkert mange laget før, men jeg leste om noe lignende så jeg improviserte litt, og resultatet ble slående godt! Så følte jeg måtte dele det:)

Hvis du tar og moser litt bringebær i en skål, blander i tyrkisk yoghurt, en dasj med fløte slik at det blir litt tynnere så heller du i en dasj ublandet funsaft, jeg brukte jordbær/ rabarbra! Og det smaker kjempegodt! Bør prøves;)


#2

LinLeia sa for siden:

Min variant som jeg har dilla på:

  • tyrkisk yoghurt med ekte vanilje og flytende natreen
  • hakkede mandler og valnøtter som topping

#3

Gerd sa for siden:

Eller rett og slett kun tyrkisk yoghurt og bær m/ et dryss salte gresskarkjerner.


#4

Idarull sa for siden:

Jeg har pleid å tine bær i microen, eventuelt kjele, og rørt bæra og sausen som følger med godt inni yoghurten sammen med en god dæsj fløte! Yummi! Kan sikkert fryses ned også :)


#5

Janeymaleney sa for siden:

Min variant for tiden: gresk yoghurt med bringebær,litt stevia vanilje og en stor ss Chiafrø blandet ut i litt varmt vann og så blande det i yoghurten når det har stått å svelle litt. Blir deilig og fluffy! :p


#6

Supera sa for siden:

Tyrkisk yoghurt har litt for mye kh og litt for lite fett synes jeg, så jeg tar alltid i en god dæsj kremfløte - gjerne pisket hvis jeg har tid. Men ellers er det bare å smaksette med det man liker. Jeg synes det smaker veldig godt med konsentrert fun light eple/pære og masse ceylon-kanel. Det blir nesten som grøt. Ellers er jeg også glad i å bruke smaksatt proteinpulver, nøtter, bær, vanilje, smaksatt stevia, fun light eller sukkerfri sirup.


#7

Jammo sa for siden:

Nam tyrkiskg youghurt :) Alt en kan bruke det til.


#8

Imp sa for siden:

Tyrkisk yoghurt er knallgodt. Bruker det mye til barna. Søk på prinsesseyoghurt - lagde den mye en stund, tyrkisk yoghurt blandet med vispet kremfløte pluss bær, nøtter. Blir veldig luftig og god. Nå er det mest kun yoghurt med hjemmelaget müsli som er i vinden, alt har sine perioder virker det som.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.