Hei. Har tidligere lagd knekkebrød lavkarbo og opplevde at de muglet etter noen dager i romtempratur og tror at det kanskje skjer med kornblandingen også.:confused:
Selv med tett boks er det best å oppbevare den i kjøleskap??Eller klarer den seg i skapet??
Mine knekkebrød står i tett box på kjøkkenbenken. Mine har alltid blitt spist opp innen en måned, og de holder iallefall helt fint den tiden.
Viktig når man lager knekkebrød og tørke dem skikkelig gjennom i ovnen og avkjøle dem helt, før de legges i box.
Jeg oppbevarer knekkebrødene i metallbokser, det fungerer best. I for tette plastbokser kan de bli myke. Frokostblanding kan oppbevares i krukke (med lokk), store glass, f.eks. Norgesglass). Nøtter bør ikke oppbevares for lenge i lys, spesielt ikke sollys, de kan bli harske. Jeg ønsker meg hylle på veggen til alle mine Norgesglass, de inneholder alt fra sukker (!) til fiberhusk.
Jeg har en drøss Norgesglass på hytta og de inneholder bl.a. fine steiner, sysaker, kongler, hvetemel, sukker, sukrin og havregryn. :) Norgesglass er så fiiiiine! :ja:
Hipp hurra for Tupperware, sier jeg bare ;)
Alltid geniale bokser til ethvert bruk!!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.