< Tilbake til oversikten

Hvorfor det egentlig?

#1

Okie sa for siden:

Jeg lurer på hvorfor Stevia gir meg hodepine lik den asperatam gir meg?

Og hvorfor trenger jeg ikke deo som når jeg spiste høykarbo unntatt når jeg har spist løk eller hvitløk? Lukter jo ingenting, men svetter jo...

Og hvorfor tåler jeg meieri mindre og mindre på trass av laktosefrie produkter og intak av laktase tabletter? Ost går i bittesmå mengder og den kommer jeg til å savne samt alt som kan lages med ost (fleskepannekake spesielt og vafler med philiost). Åååå og jordbær med krem, snufs...
Jeg har ikke noe imot å spise uten meieri (unntatt smøret mitt!). Syns kjøtt/fisk og grønnsaker er ålreit jeg, og kan veksles så jeg ikke går lei men lurer likevel.

Noen som kan forklare disse tingene for meg? Eller kom med teorier? :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.