< Tilbake til oversikten

Fransk løksuppe

#1

prinsesse87 sa for siden:

Ingredienser

  • 5 stk løk
  • 5 båt hvitløk (kan sløyfes)
  • 2 ss rapsolje eller olivenolje
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1 stilk frisk timian
  • 1 ts sukrin
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Skjær løken i tynne skiver. Varm opp oljen på middels varme i en kjele. Surr løken under omrøring til den får fin farge og legg i hvitløken mot slutten.

  • Kok opp en kjele med buljongen, og ha løken over i buljongkjelen. Tilsett hakket timian og sukrin. La suppen koke i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

  • Suppen serveres rykende varm.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.