Aniena sa for siden:
Jeg ønsker meg en pizzabunn som ikke har så mye egensmak, det er fyllet som skal smake synes jeg. Denne ble riktig så god, men henger nok ikke like mye sammen som bunner med hvetemel:
50 g Po-fiber
70 g Bake-Pro
1 ts bakepulver
125 g (1 eske) kremost naturell
90 g smør
1 ss Fiberhusk (den finmalte typen)
2 ss vann
Smør og kremost blandes godt sammen i en bolle, resten røres i. Fordeles på en silikonmattekledt bakeplate. Fukt hånden med vann og trykk deigen jevnt utover. Fylte ut nesten hele bakeplaten. Forstek i ovn m. varmluft i ca. 5 min. på 200 grader. Fylles med favorittfyllet! Forslag: "passerte" tomater, mozzarella, rødløk i tynne strimler, svarte oliven. Når ferdig stekt: legg på Parmaskinke og fersk basilikum. En dash god olivenolje.... Nam-nam