Har akkurat kjøpt Tagatesse for første gang. Ble litt overrasket over utseende. Trodde det skulle være likt sukker, men så nesten mer ut som mel syntes jeg. Skal det være sånn? Regner med det, men ville bare få en bekreftelse fra noen som har brukt det.
Ja, det er finmalt. Eg anbefalar å la det få bli verande i posen det kom i, og steng posen med ei klype eller noko, då held det seg betre. Om det blir ekspnert for mykje til luft/luftfuktigheit endar det opp med å bli klissete og hardt.
Den lokale Megabutikken har det her, har også sett det på helsekosten i bygda. Så høyr med ein av dei om dei kan få tak i det? Den Tagatessen dei har her er belgisk.
Temmelig sikker på at de på kinsarvik naturkost har den, sånn hvis du ikke bor så langt unna.
Men obs på at det påvirker blodsukkeret, sannsynlivis mere enn pakka påstår. Og at om man doserer likt som sukker( som det står på pakka), så kan magen protestere veldig.
Min mage reagerer også voldsomt. Har ikke målt hvordan det påvirker mitt blodsukker men kommer til å gjøre det snart. Har brukt en periode nå i god tro at den er trygg, men vekten min har hoppet opp 2 kg. Finner ingen andre grunner enn tagatose... bortsett fra at det er kansje ikke er noen spesiel grunn, bare naturlig variasjon. Hvorfor kommer de ekstra kiloene alltid på feil plass??? Kunne gjerne ta flere kilo om jeg kunne plassere de riktig:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.