Jeg har kjøpt et andebryst og sitter her og leser om tilberedning. Et sted leste jeg at hvis man steker det feil, så ødelegges hele greia, og det vil smake som lever .
Her er oppskriften jeg fant:
Vi elsker andebryst og det er lite som er så trist som et overstekt andebryst. Husk å salte skinnsiden got før det stekes også. synes den oppskriften virker bra. Jeg steker nok mine mindre enn denne oppskriften, men jeg liker også at det er litt rødt inni.
Det var spennende oppskrifter hos Jamie, men det får bli neste gang. I dag skal jeg bare forsøke å steke andebrystene. Oppdaget at det var 2 stk i pakka. Nå ligger de klare med rutete skinn og salt og pepper.
Restene kan jo bli deilig i en salat, kanskje.
Gleder meg til middag i dag. Tilbehør blir en eller annen mos + noe grønn salat :)
(I dag skal jeg spise masse, for vekta har gått ned et par kilo for mye. Snakk om luksusproblem :))
Jeg foretrekker andebryst, som alt annet, sånn ganske greit stekt. Kjæresten sin bit steker jeg minimalt, eller.. Sånn som beskrevet i den fremgangsmåten i linken din, Dilly.. Mens mitt skjærer jeg så opp og bruner alle bitene på hver side tilslutt.
Har aldri opplevd at det har smakt dårlig!:) Tror det kommer mye an på kjøttet du får, jeg..
Anderapport:
Jeg stekte bare det ene andebrystet i dag, sånn helt etter oppskriften.
Vi synes ikke det ble noe godt når det var såpass rått, og det endte med at vi skar opp hele og stekte alle bitene videre en stund. Da ble det kjempegodt.
Jeg liker jo en litt rosa biff, men dette synes jeg ikke noe om.
Det neste andebrystet har jeg bedre lyst til å bruke i en wok.
Smak og behag, ovn og ovn. Sikkert masse som spiller inn.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.