< Tilbake til oversikten

Pofiber i stedet for kruskakli, lik mengde?

#1

Fedona sa for siden:

Jeg tenkte å prøve pofiber i stedet for kruskakli i Karins brød. Skal en bruke lik mengde pofiber som en bruker kruskakli? Noen som vet?


#2

Furine sa for siden:

Njææi, det kan ein vel ikkje seie før ein har prøvd... Eg har ikkje prøvd det i alle fall. Ser ikkje heilt for meg korleis resultatet blir, kruskakli har vel andre eigenskapar enn pofiber...? Går sikkert heilt fint å bytte ut ting (eg lagar dei fleste ting på slump), men eg anar ikkje mengde i dette tilfellet.


#3

Fedona sa for siden:

Jeg prøver det ut nå... Hadde ikke nok kruskakli så det ble halvt om halvt. Jeg trodde pofiber var så og si det samme som kruskakli, men ble overrasket da jeg åpnet pakken... Brødene står i ovnen så får vi se om det blir bra eller ei :rolleyes:


#4

Furine sa for siden:

Den som intet våger, intet vinner! Blir nok bra, men ein veit jo aldri. ;)


#5

kamp sa for siden:

Pofiber og kruskakli er ikke spesielt likt.. Du kan heller prøver med fibrex :)


#6

shailene sa for siden:

Hehe.. Nå har hun vel funnet ut om det gikk an eller ikke? Det er ikke spesielt likt nei, men jeg bruker alltid pofiber i brød og sånt (ca. halve melmengden), syns det gjør smak og konsistens MYE bedre. :)


#7

Distrea sa for siden:

Halve mengden av hva da?... Kruskakli? flau


#8

Fedona sa for siden:

Brødene ble gode de ;) men skjønte fort det ikke var det samme som kruskakli... Men leste i en annen tråd at noen byttet ut pofiber med kruskakli så da tenkte jeg å prøve det motsatte.... Det gikk jo fint, de ble mer kompakte.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.