< Tilbake til oversikten

Av / på

#1

Blester sa for siden:

Er vel å banne i kirka dette men er det noen som har erfaring fra å leve på lavkarb uka og mer vanlig mat i helgene?? Har god erfaring med lavkarbo fra før, men føler det er vanskelig i helgene. Holder meg på ca 30 i hverdagene


#2

nellie sa for siden:

Hvorfor spiser du lavkarbo da? Vektnedgang? Helse? Sykdom?


#3

Bønna200 sa for siden:

Jeg holder meg bestandig til lavkarbo. Husk at lavkarbo er alt under 150 gram per dag. :)


#4

Blester sa for siden:

Mest fordi jeg føler meg vel pluss vektnedgang


#5

Blester sa for siden:

Tror jeg du har helt rett i men så er det dette med viljestyrke da :)
Når man har mye besøk / er mye på besøk / familie... Vil jo ikke såre noen som har laget mat. Ønsker heller ikke oppmerksomhet på lavkarbo (diskusjon)


#6

nellie sa for siden:

Ser ikke noe problem med å slippe LITT på tøylene i helgen. Man trenger jo ikke ta helt av? Trenger ikke spise pizzaen, brownies, potetgull OG seigmennene? Også går det jo an å prøve erstatninger på det meste.

Går du ikke ned bør du jo kutte det ut. Hvis det er dette du må gjøre for å holde deg til et lavkarbokosthold, så er vel det bedre enn å ikke spise lavkarbo på ukedagene heller?


#7

Supera sa for siden:

Jeg så nylig en videosnutt om at de ikke vet effektene av å være av og på med lavkarboen. Første gang man går fra høykarbo til lavkarbo tar det flere uker før kroppen er godt inne i det, og neste gang tar det trolig en stund det også, men de vet ikke helt hvor lenge. Kanskje kroppen trenger flere uker for å komme inn i det hver gang. Fant klippet igjen. Altså man overlever jo, men man får ikke den fulle effekten av det. Jeg skal kjøpe meg en blodsukkermåler som også måler ketoner i blodet og skal teste ut litt, tenkte jeg. Det var svindyrt for strips da (ser ut til å koste 30-40 NOK per strips :eek:), men forhåpentligvis verdt det.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.