< Tilbake til oversikten

Kylling- og brokkolipai

#1

Guriu sa for siden:

Her kommer min første oppskrift her på lavkarbo.no

Paibunn:

  • 2 ss meierismør
  • 2,5 dl mandelmel(jeg bruker bare kverna mandler)
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 dl vann
  • 1 egg
  • 1 ts fiberhusk

Bland alle ingrediensene sammen og trykk bunnen ut i en paiform. Forstek bunnen i 5-6 minutter på 200 grader midt i ovnen.

Sjekk ut bloggen min for ingrediensene til fyllet. Her er variasjonene uendelige;)

Håper dere liker den!


#2

Furine sa for siden:

Hei og velkommen! :)

Tittelen på oppskrifta ser spennande ut, men eg må be om at du legg ut heile oppskrifta her på forumet, ikkje berre halve/linke til resten av oppskrifta. (Den dagen linken til bloggen din ikkje skulle fungere, er innlegget lite verdt... Skulle alle oppskrifter berre linke vidare til bloggar så blir oppskriftsforumet tomt til slutt.) Takk! ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.