Lisbeth sa for siden:
Du finner oppskrift med bilder her
Du trenger:
Proteinlefse:
4 eggehviter (eller 2 hviter og 1 helt egg)
2 ss bakepro
1 ss kokosmel
1 ss pofiber
1 ts fiberhusk
1/2 dl vann
en klype salt
Fyll:
300 g kalkunfilet (eller kylling-/svinefilet)
1/4 purre
1-2 ts tacokrydder
salat
salsa
Slik gjør du:
Start med å lage lefsa.
Ha to eggehviter (eller det hele egget) i en bolle, og to eggehviter i en annen.
Pass på at du ikke får noe eggeplomme i den siste bolla, den må også være helt ren for fett og lignende.
I den første bolla har du i resten av ingrediensene til lefsa, minus saltet, og rører godt sammen.
I den andre bolla har du i litt salt før du pisker eggehvitene helt stive.
Vend innholdet i bollene forsiktig sammen med en slikkepott.
Hell røra over en bakepapirkledd stekeplate og bruk slikkepotten til å smøre røra forsiktig utover bakepapiret.
Stek ved 150 grader (varmluft) i 15-20 minutter.
Skjær kalkunfileten i biter og purre i halve ringer.
Fres kjøttet til det er gjennomstekt.
Tilsett purren og litt vann, og stek til purren er myk.
Rør inn tacokrydder og la koke til vannet har trukket inn.
Del lefsa i to og ha på salat og kjøtt og salsa. Brett sammen og spis. Topp gjerne med litt rømme også. Hvis lefsa er vanskelig å håndtere kan du dele den i fire.