< Tilbake til oversikten

Bør jeg bytte filosofi?


#2

index sa for siden:

Høres ut som en grei diett det. Litt lite fett kanskje? Kylling inneholder lite fett om du spiser den uten skinn i alle fall. Så jeg ville prøvd med mer fett, og gjerne også litt mer grønnsaker.

En litt rar ting: Jeg spiser en frukt eller to til dagen de i ukedagene når jeg er på jobb, men ikke i helger etc. Det rare er at jeg går opp i vekt hver helg, og så ned igjen mot slutten av uken. Kanskje jeg har godt av de ekstra karbohydratene som frukten gir meg? Ikke vet jeg, men jeg går i alle fall fortsatt nedover..


#3

Gerd sa for siden:

For mange er det lurt å gjøre som boka tipser om: Øke litt på karbene utover fra uke 4. :ja:



#5

kaffekari sa for siden:

Heisann.
Du startet på dagen samtidig som jeg, bare at jeg startet på South Beach. Jeg har til nå tatt av 19,1 kg:D. Har jo mye mer enn deg å ta av, men jeg har tidligere gått ett år på ketolyse, da gikk jeg greit ned de første mnd så ble jeg stående bom fast... Nå gikk jeg glatt forbi platået jeg hadde da, og ser klart at de karboene jeg får i meg nå, og den begrensningen på fettet, er bra for kroppen min, den slipper fettet jevnt og trutt og kroppen stresser ikke. spiser litt frukt, bønner/linser/kikerter, litt fullkorn osv, lettoster osv. les litt om det på south beach delen. :) teller hverken karber, kalorier, passer kun på å spise 4-6 ganger hver dag, og ikke for store måltider...


#6

Marella77 sa for siden:

Heisann, og velkommen tilbake og lykke til videre! Jeg aner ikke, men vil bare komme med et tips... Jeg sto stille i noen mnd, fra påsken til nå for en uke siden. Og nå har jeg gått ned flere kg den siste uke. Og jeg tror at det er pga denne suppen som jeg har spist til 1-2 måltid pr dag...

Her er oppskriften. Lykke til! :)



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.