Gerd sa for siden:
Auberginesalat
(4 porsjoner)
1 stor aubergine
1 liten løk
2 store tomat er
3 ss hakket kruspersille
2 fedd hvitløk
saften av 1 sitron
1 ½ dl olivenolje
½ ts salt
¼ ts pepper
Fremgangsmåte
-Skjær auberginen i to på langs og strø på salt og la dette stå 5 minutter. Fuktighet og bitterstoffer trekkes ut på denne måten. Tørk vekk med papir.
-Smør snittflaten på auberginen med litt olje og stek den på sterk varmei en stekepanne med snittflaten ned i 10-15 minutter under lokk. Auberginen skal bli god og myk og godt stekt
-Finkutt tomatene, løk og hvitløk og bland dette i en bolle med persille, sitronsaft og olivenolje.
- Skrap ut kjøttet på auberginen og finkutt dette og ha det i bollen. Bland alt og smak til med salt og pepper.
Veldig godt til grillet kjøtt
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=3443&albumid=649&dl=1340477496&thumb=1[/img]