Mat for sjelen sa for siden:
Mange forbinder kun klippfisk med retten Bacalao - men dette er en fantastisk råvare en kan lage så uendelig mye godt av, og så absolutt lavkarbo :)Klippfisk er slowfood - og mat for skikkelige matelskere...
Oppskrift
1 kg klippfisk
1/2 Aubergine
1/2 Squash
1/2 purreløk
1 - 2 fedd hvitløk - finhakket
1/2 rød chili - finhakket
1 boks hermetiske tomater
evt. revet ost
Skjær ferdig utvannet klippfisk i passe biter, og legg i en ildfast form.
Ha over purre i ringer, chili og hvitløk.
Skjær aubergine og squash i skiver, og legg disse på toppen av fisken.
Ha over hermetiske tomater - jeg moset tomatene med stavmixer først, for å få en litt fyldigere saus.
Ha godt med revet ost over.
Stek i 30 - 40 min ved 200 grader.
Server med smørdampet blomkål/Brokkoli.
Se bloggen min for flere oppskrifter med klippfisk :)