< Tilbake til oversikten

Pavlova eller marengs

#1

FruK79 sa for siden:

Kan man lage pavlova eller marrengs med flytende natreen?

Har en del eggehviter til overs etter sauslaging av plommene, og tenkte å bruke dem til noe :)
Det er søndag og jeg har ikke sukrin eller annen søtning i pulverform i hus :(

Idéer til hva jeg kan lage? Har bær, rømme og kremfløte også om det hjelper.


#2

Dietta sa for siden:

Har aldri prøvd, men her er det noen oppskrifter på kaker som bruker flytende natreen som eneste søtning.
De er ikke lavkarbo - men du kan jo forsøke å bytte ut melet med mandelmel, kokosmel eller noen annet hvis du har det.


#3

FruK79 sa for siden:

Får bare prøve med natreen da. Poenget var å få brukt eggehvitene til noe ;)
Værste som skjer er at jeg kastet bort to eggehviter hehe.


#4

Marianne:) sa for siden:

Hvordan gikk det? :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.