Har nå gått til innkjøp av kakaomasse, kakaosmør og diverse søtningsstoffer. I dag lagde jeg sjokolade for ande gang, men syntes at sjokoladen får en svært bitter smak. Har noen et par tips til hvordan en kan lage en litt mildere sjokolade?
Bland inn hakkede nøtter eller kokosmasse. Jeg brukte også finmalt chasew for å mildne smaken. Tilsett litt vaniljestevia (dråper) eller rismel mye karbohydrater). Er nokså sikker på at du også vil kunne bruke mandelmel eller tørrmelk. Ja og så kan du selvfølgelig bruke MER kakaosmør og mindre kakao.
Vi har laget sjokoladekake til barnebursdag med kokosmelk som erstatning for vanlig melk i oppskriften (bursdagsbarnet tåler ikke gluten og melk), den var veldig populær og de fleste ville ha et stykke til.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.