Jeg synes Vaniljekesam er kjempegodt, f.eks. på friske jordbær...
Dessverre inneholder den ferdig kjøpte varianten til Tine mer karbohydrater enn jeg liker å spise, så jeg lager heller min egen. Kjemperaskt og så enkelt!
Oppskrift
1/2 beger Kesam
1/2 ts Bourbon vanilje (helsekost) eller frøene av 1/2 vaniljestang
2 - 3 ts sukrinmelis
Bland alt sammen, og smak til med sukrinmelis. La vaniljekesamen stå litt i kjøleskapet og trekke smak før du skal bruke den.
Vet egentlig ikke helt hva kesam er, men er ikke det en type ferskost/kvarg? Mitt tips til vaniljekesam er iallefall å tilsette noen dråper flytende stevia med vanilje (helsekosten) ble akkurat som vaniljekesam synes jeg. Jeg har spist jordbær med vaniljekesam til frokost idag :)
Jeg blander Kesam med fersk vaniljestang (skraper ut frøene på en vaniljestang) og tilsetter Tagatesse etter hvor søt jeg vil ha den.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.