< Tilbake til oversikten

Hvor ofte spiser man, og hvilken type lavkarbo?

#1

jensrichardlie sa for siden:

Hei!
Jeg fikk problemer med magen min etter en tur i utlandet. Kroppen mistet mye muskelmasse og etter å ha gått tilbake på normal Norsk mat fikk jeg problemer med vekt. Rette å slett vokste ut av alt det jeg hadde av klær. Startet på lavkarbo og det meste gikk bra, men nå har det blitt skeiet ut for mye. Kroppen er på 86 kilo(burde vært på 77kg)Trenger noen enkle råd på hvordan en kan fort komme inn i en god rytme og noen gode kostholdsregler. Noen enkle måltider? likevel noen spørsmål som dukker opp.

Skal en som går på lavkarbo kun spise når en er sulten?
Skal en som går på lavkarbo holde seg unna grønnsaker?
Generelt hvor ofte bør en spise?

Hvis noen har mulighet å hjelpe meg hadde det vært fint! Setter pris på alle svar og vær snill å beskrive muligheter og ikke problemer!

:) Kos dere og nyt uken!

Richard


#2

TrillTrall sa for siden:

Du skal spise når du er sulten og til du er passe mett. Og du skal spise masse grønnsaker! Da av den typen som vokser over bakken, de som vokser nede i bakken som rotfrukter (gulrot, kålrot o.l.) inneholder mye stivelse, men noen spiser litt av det, andre dropper det helt.

Poteter, pasta, ris, mel og sukker holder man seg unna.

Lykke til! :)


#3

PT_Hege sa for siden:

Det TrillTrall sa.
Dessuten kan det være en god hjelp å planlegge måltidene sine på forhånd, og lage store porsjoner som man fryser ned til senere. Det gjør at man slipper å tenke på hva man skal spise når man er sulten, og reduserer sjansen for å skeie ut/bomme. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.